Nog 1 maandje!
Door: Carolien Zuidema
27 Juli 2005 | Spanje, Palma de Mallorca
Como estais? Ik kreeg klachten dat mijn site nooit meer geupdate wordt, dus bij deze dan.
Sinds Yf en Lil weg zijn, heb ik een weekje geen bezoek gehad, heel rustig, ik heb aan mijn project gewerkt, gegolfd en tussendoor nog gewerkt natuurlijk. Het loopt nu allemaal echt tegen het eind, maar ik heb nog zo veel te doen! Mijn school doet het lekker rustig aan met de feedback, dus ik kan ook niet verder met mijn project. Als het nog langer duurt ga ik gewoon verder op mijn eigen manier, want ik wil het toch in september af hebben.
Na mijn week allen had ik de nieuwe bezoeker alweer voor de deur staan: Mathilde, een goede vriendin nog uit Parijs. We zien elkaar ongeveer 1 x per jaar, maar de laatste jaren alleen op doorreis door Parijs, waarbij ik dan voor een paar uurtjes langs kon komen, niet veel dus.
Haar afgelopen jaar was ook heel druk, ze ligt in een scheiding op het moment. Niet zo leuk, ze was dus wel aan vakantie toe!
Om haar een beetje op te fleuren hebben we allerlei leuke dingen gedaan; zoals dus weer; naar het strand, uitgaan, lekker eten, wijn drinken, winkelen, en veel bijgekletst.
Jasper kwam op haar een-na-laatste dag hier aan, en omdat ik nog moest werken, kwam het goed uit, konden zij samen wat gaan doen.
Toen Mathilde weg was, had ik nog 1 dagje helemaal alleen met Jas.
We hebben een hele relaxte romantische dag gehad, die eindigde met een wel heel romantische avond wijn drinken op het stand!!
Hij is er nu gelukkig nog steeds, in tegenstelling tot zijn vorige bezoekjes (van 2 dagen, waarvan ik dan ook nog allebei moest werken!)blijft hij nu nog 2 weken!!
Hij is met zijn zusje hier gezellig op vakantie.
Ondertussen zit ik hier op mijn werk, het is kwart voor 3 en ik verga ondertussen van de honger, dus helaas lieve mensen, ik ga jullie nu verlaten, voor heerlijke broodje nederlandse kaas (door mijn liefie klaargemaakt, hmm!)!!
Ciao, hasta luego, hasta pronto, adios!!
03 Augustus 2005 - 08:26
Nel:
Hee Caro,
Hier dan een eerste reactie op je berichtje. We hebben ook geen melding gehad van je update. Het is vast heel gezellig met Jasper en Jannie, wat goed dat ze voor je gaan enqueteren. Inderdaad nog maar 1 maand, maar eerst komen wij nog. Nog 2 weken.Ik heb wel zin in 2 weken zon, maar het belangrijkste is dat ik jou dan weer zie. -
05 Augustus 2005 - 10:57
Doritt:
Hola guapa! Como estas?
Hier in Holanda alles bueno, woon lekker bij de paps en mams en tijdelijk zitten Roberto en ik in het Zuiden des lands!!!
Je mist hier helemaal niets!!! Regen regen en nog eens regen, zo erg dat ik gisteren onder de zonnebank ben geweest!! Kun je nagaan van mijn mooie bruine velletje is weinig meer over!!
Chica nog heel veel plezier met je lover en zijn zusje, nog een klein maandje en dan zie ik je in Rotterdam!!
Beso fuerte Dorito