Bezoekje van mijn moeder
Door: Carolien Zuidema
06 Mei 2005 | Spanje, Palma de Mallorca
Vanmorgen heb ik mijn moeder weer heel vroeg naar het vliegveld gebracht, we dachten dat we heel mooi op tijd waren met een uur en kwartier van tevoren, maar toen was het zo druk bij alle balies, dat ze uiteindelijk nog net op tijd in het vliegtuig zat! Ik ben daarna weer naar mijn werk gegaan. Het was superdruk, allerlei moeilijke problemen en dat terwijl ik eigenlijk wel een beetje moe ben, dus ik ben blij dat de dag over is nu..
Een ander leuk vooruitzicht is al voor morgen: dan komt Jasper 's avonds! Eerst nog even werken en dan ga ik hem van het vliegveld halen. Hij is plotseling maandag vrij en kan langskomen!! Gezellig, maar helaas heb ik op deze korte termijn geen vrij meer kunnen regelen. Maar beter elkaar even te zien dan helemaal niet, dus ik ben allang blij!!
Ik ga nu lekker naar huis, een leuk boek lezen (die mijn mama voor me heeft meegenomen) en dan lekker slapen...
07 Mei 2005 - 11:39
Je Mama:
Ja het was echt vreselijk gezellig met jou een paar dagen op Mallorca. Ik was natuurlijk graag wat langer gebleven, vooral nu het hier zulk koud nat weer is. Gelukkig lost Jasper mij af, anders was je ook zo alleen. Nou ja alleen, met zulke leuke gezellig huisgenoten ben je ook niet echt alleen daar. Nogmaals, het was vreselijk leuk en gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.
Liefs, mama. -
07 Mei 2005 - 14:38
Jannie:
Hee lieve caro,
het lijkt erop dat ik een vaste reactiegever wordt op al je berichten, hahaha!!
Goed om te lezen dat je moeder en jij zo'n leuke tijd hebben gehad!! Had van mijn mama ook gehoord dat Jasper je kwam opzoeken!! Wat heb je t toch goed getroffen met die lieve broer van mij!! Trouwens die spa he.... klinkt erg goed!! Ook iets om in de zomer te bezoeken??! hihihi!
Heel veel plezier en succes nog met je werk en alle moeilijke problemen! Mensen, soms zou je er soep van willen koken!!
Kus Jannie -
07 Mei 2005 - 20:47
Adrie:
Lieve Caro.
Je hebt een leuke week gehad met je moeder heb ik al gehoord. En nu Jasper er weer. Je boft maar.
Ik heb ook wel zin in een beetje zon.
Morgen ga ik met Sander naar oma. Moederdag hè!!
Hier is alles goed. We waren net allemaal een weekje vrij.
Maandag begint alles weer.
Veel plezier nog daar en geniet ervan.
Groetjes voor Jasper.
Van ons allen veel leifs.
Adrie, Ron, Bas en Sander -
09 Mei 2005 - 06:11
Sietze:
Hallo Caroline.
Ik heb de leuke verhalen van mama ook al gehoord. Ik word hier wel een beetje jaloers van. Ook ik heb een leuke week thuis gehad. Wel een beetje druk omdat ik nu alles alleen moest doen. Maar ik had hulp van Yvonne die was het grootste gedeelte ook thuis. We hebben ons best vermaakt. 5 mei is zij met Dikkie met de optocht meegeweest met nog een 9 tal versierde wagens uit Onnen. Daarna hebben wij een fietstocht van 26 km door Haren gemaakt. Vrijdags is zij vertrokken naar Driebergen voor de jaarlijkse tamdemtocht. Zo te horen erg gezellig. Ik zal binnenkort op internet kijken wanneer er een plekje voor mij vrij is in het vliegtuig naar Mallorca. Ik heb wel zin om daar bij jou ook op bezoek te komen. Ik ben begonnen met het plaatsen van de nieuwe keuken, ziet er al mooi uit.
Veel succes. liefs papa -
10 Mei 2005 - 20:53
Yvonne:
Hoi Caro.
Wat een leuke week met mam en wat leuk dat jasper langskomt die gek. Weet niet of je men mail al hebt gelezen, maar het was erg gezellig met het tandemweekend. Iedereen vroeg naar je.
Nog veel plezier met jasper en de groetjes aan hem.
Nog veel succes en plezier.
Liefs Yf