Jasper hier geweest - Reisverslag uit Palma de Mallorca, Spanje van carootje - WaarBenJij.nu Jasper hier geweest - Reisverslag uit Palma de Mallorca, Spanje van carootje - WaarBenJij.nu

Jasper hier geweest

Door: Carolien Zuidema

Blijf op de hoogte en volg

12 Mei 2005 | Spanje, Palma de Mallorca

Hallo mensen!

Onverwachts is opeens Jasper langsgekomen, hij had opeens 2 dagen vrij en ik kreeg toen ook nog een dagje vrij, dus dat was wel leuk. Eerst was mijn moeder al hier vorige week, was heel gezellig, en toen die weg was kwam Jasper. De hele week bezoek. Ik zal even wat foto's bij dit verhaaltje doen. Mijn moeder heeft onze foto's met haar camera gemaakt dus die heb ik niet.
Ik ga nu naar de 'Spa' van Marriott met mijn huisgenootje, dus ik moet stoppen, want ze is hier aangekomen. Ik zet snel wat foto's erbij en dan ga ik weer!! Doei!!
XX Caro

• 12 Mei 2005 - 20:29

Maartje:

Hee carolien!
    Leuke foto's en leuke verrassing van Jasper! Veel plezier nog daar,
    groetjes Maartje

• 12 Mei 2005 - 23:59

Jasper:

het was echt fantastisch,
    mochten jullie, lezers, nog tijd hebben om Carolien op te zoeken op ht mooiste eiland van Europa, moeten jullie dat zeker doen. Het weer is al goed, en wordt alleen maar beter, de booitjes zijn super fantastisch en de huisgenoten van Carolien zijn allemaal even gastvrij! Gelukkig heb ik nu met eigen ogen kunnen zien en ervaren dat Carolien er goed zit. Met natuurlijk strand op nog geen 250m. lopen! Mijn long-weekend was echt super fantastisch, ik heb enorm genoten en was natuurlijk blij om Caro weer te zien; mooi bruin is ze intussen! gelukkig heb ik niet alles van het eiland kunnen zien en kom daarom midden juni en natuurlijk eind juli voor een vakantie! Kijk er nu al ontzettend naar uit!!
    Lieve Carolien: zet 'm op op dat mooie eiland van je en tot snel! IHHEVVJ!

• 13 Mei 2005 - 10:31

Jannie:

Hee caro,
    wat een drukte met al dat bezoek zeg! Goed dat je het zo naar je zin hebt!
    Ik ben al begonnen met aftellen! Nog maar iets meer dan twee weken!!
    Tot van de zomer! Heel veel plezier en succes!

Kus Jannie

• 13 Mei 2005 - 21:38

jeeeeeeeeeeeetje..
    ik is jaloers.....

• 13 Mei 2005 - 21:39

Kyra:

MAAR wens jou wel heeel veel plezier daar op dat prachtige eiland!!
    xxx tot snel in Barca!

• 15 Mei 2005 - 13:11

Mieke:

hoi lieve Carolien, van Jasper heb ik gehoord hoe goed het daar is en hoe goed het was dat hij jou daar gezien heeft. Erg hard werken , heb ik gehoord, hoef je nog niet, dus geniet er maar van. Hier gaat alles goed en zijn we druk aan het werk om onze slaapkamer op te knappen. We slaoen nu op Jannies kamer en moeten daarover twee weken uit. Het zal nog wel even doorwerken worden. Veel groeten en tot de volgende keer op je site, tot sites. Mieke.

• 17 Mei 2005 - 06:34

Sietze:

Hallo Caroline
    Watleuk al die reacties die je krijgt.
    Vraag je het verhuurbedrijf om een kwitantie en stuur mij een berichtje wanneer zij teruggestort hebben??
    Ik heb een vlucht geboekt met Air Berlin vanaf Hannover op dinsdag 21 juni om 18.10 uur en vlieg zaterdag 25 juni om ca 16.00 uur weer terug van Palma naar Hannover.Van ons is naar Hannover 300 km en het parkeen is daar niet zo duur als in Amsterdam.Het vliegtuig was al bijna vol nog maar 9 plaatsen vrij. Ik heb nog naar hotels gekeken maar nog niet een geschikte gevonden in Palma.Veel plezier en heel veel succes met je 1e golflessen. Je vindt het vast heel leuk om te doen.
    Met de nieuwe keuken schiet het al aardig op.

• 18 Mei 2005 - 11:34

Els:

Heb de foto's gezien van je moeder, schitterend.
    Leuk dat ze het nu heeft gezien en nog leuker dat Jasper is geweest. Geniet maar van deze tijd en het mooie eiland. Succes met je studie.
    Liefs HJ en E

• 26 Mei 2005 - 15:16

Hey Carolientje.
    Ik ben aangenomen, dus ik ga nu definitief ook naar Barca! Heb er zin in!!
    Amuseer je!
    xx

• 12 Juni 2005 - 16:32

Mathilde From Paris:

Gros bisous de Paris,I just bought my tickets, call you very soon to let you know, I am so happy to come to visit you,XXX Mathilde