personeelsfeest, project en strand zoals altijd...
Door: Carolien Zuidema
26 Mei 2005 | Spanje, Palma de Mallorca
Ik heb weer wat foto´s, we hebben namelijk een personeelsfeest van Marriott gehad, en daar kwam de camera goed van pas!
We hadden een hele week ´Associates Appreciation Week´, omdat ze ons zo ontzettend apprecieren, haha! Nou het was heel leuk hoor, we hadden allerlei activiteiten, waar bijna niemand aan mee deed helaas, ik wel natuurlijk, ik ben gaan golfen met Dorit een NL stagiaire van het hotel, en naar borrels en verschillende lekkere ontbijten gegaan en als afsluiter was er het feest! Er was een groot italiaans buffet en een loterij met grote prijzen, zoals reisjes naar Marriott´s over de hele wereld. Ik had 5 loten gekocht, maar de gevallen nummers kwamen natuurlijk niet eens in de buurt!! Nouja, als je geluk in de liefde hebt, heb je het niet in het spel naar het schijnt, maar daar ben ik ook wel blij om..
Het NL meisje woont in het hotel, dus ik kon bij haar blijven slapen, handig, want ik moest de volgende dag weer werken.
Verder ben ik nu echt begonnen met mijn project voor school, ik kreeg een mail van school dat ik mijn research proposal in moest leveren, dus ik ben maar eens aan de slag gegaan. Het is bijna af gelukkig, de proposal dan, nu het onderzoek zelf nog..
Verder ga ik nog lekker naar het strand in mijn vrije dagen, het is nu iedere dag stralend weer en ik moet me echt insmeren omdat je anders in een uurtje al verbrand!
Door al die dagen in bikini ben ik mij ook bewust geworden dat ik misschien maar eens moest gaan sporten, dus ik ga nu iedere avond joggen over de boulevard, met de rest van Palma, haha! Na het werk, zo rond 19.00 is het superdruk op de boulevard met sporters; mensen die joggen, snelwandelen, fietsen, skateboarden, roller-skaters, dansers, kortom best gezellig. Het rennen gaat op zich wel, maar ik heb me toch een spierpijn nu, al na 2 keer!! Gisteren ben ik daarom maar naar de Spa geweest op mijn werk, om de spieren maar eens te ontspannen. Wat een leven he, haha!
Vanavond heb ik een housewarming diner van het meisje waar ik de auto van huur, en vrijdag nog een van een collega. Heb ik wel zin in! Zaterdag komt dan Dorit naar mij in Palma, dan gaan we ´s avonds gezellig wat eten en blijft ze slapen en gaan we de volgende dag samen weer naar het hotel.
Bedankt voor jullie reacties, nog steeds welkom!
Tot snel, liefs Caro
27 Mei 2005 - 06:25
Sietze:
Hallo Caroline.
Zo te lezen schijnt het daar op Mallorca 1 groot feest te zijn. Ik ben benieuwd of dat ook nog zo is als ik over 4 weken daar bij jou ben. Ik verheug me er wel op.Ik hoop alleen dat ik 's avonds niet mee hoef te doen met hardlopen of iets dergelijks, ik ga wel aan de kant zit om toe te kijken hoe iedereen zich uit de naad loopt.Zoals nu lijkt krijgen wij vandaag hier tropische temparaturen, maar daar zal ik niet zoveel van merken, ik ben vandaag aan het werk omdat ik dinsdag vrij had genomen.Maar daarom niet getreurd, dat zullen we wel overleven. De keuken staat er voor het grootste deel en de nieuwe pakketvloer daar ben ik dit weekend mee klaar.Nog veel succes met je ondezoek, ik zal nog wel een studieboek voor je meenemen.
liefs, papa -
28 Mei 2005 - 15:28
Yvonne Zuidema:
Hoi Caro.
Het is hier nog steeds mooi weer, maar het is nu heel hard gaan waaien. Ik ben nu bij pap en mam en zoals op elke zaterdag, heb ik vandaag weer paardgereden. Lekker in het bos, o.a. een idee van mij en iedereen was het er mee eens dus dat scheelde weer. Gisteren met mam hebben we bij het paterswoldsemeer gelegen. Nog niet gezwommen, want daar is het nog te koud voor. Er waren natuurlijk wel jongens en meiden die dat wel deden, maar ja je hebt er gekken bij zitten en daarna nog een heerlijk softijsje bij Vriese Veen gegeten. Vanvond ga ik uit. Het popkoor, waar ik vorig jaar ook bij zat heeft een optreden dus daar ga ik eerst heen en daarna nog ff een biertje bij de Herberg drinken. Zal Gerard wel de groeten van je doen.
Nou sport ze dan nog maar even en niet te hard lopen, want daar is het te mooi weer voor daar.
Nog veel succes met je project.
Liefs Yf -
29 Mei 2005 - 20:42
Mieke:
lieve Carolien, inderdaad, een heerlijk leven zo. Jammer dat je af en toe ook nog gewoon moet werken, maar anders zat je ook niet daar, maar dat je in je vrije tijd ervan geniet, groot gelijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hier gaat alles goed. Vandaag zijn we naar onze nieuwe slaapkamer verhuisd. We hebben twee maanden op Jannies kamer gelogeerd, maar die komt dinsdag weer naar huis.In die twee maanden, het waren er eigenlijk drie, hebben we alles wat in de weg stond gesloopt. Alles opnieuw gebouwd, geschilderd en vandaag dus weer vol gezet, je vraagd je af waarom we dat alles gedaan hebben. Maar het is wel mooi geworden, met nieuwe kasten, nieuwe wastafel, alles in dezelfde kleuren en materiaal. Heeft wel wat.Maar zoveel werk voor drie vierkante meter meer ruimte??????????? Nou ja.
Hier was het afgelopen dagen ook mooi weer, maar van zonnen en zwemmen is nog niet veel gekomen, en ook bij mij mogen er nog eerst wat koloooootjes af.
Maar nu het wat rustiger wordt heb ik daar ook wel wat meer tijd voov.
Dinsdag ga ik Jannie in Rotterdam halen.Ze is blij dat ze weer naar huis kan komen, maar ik denk dat ze het vrije leven in zo'n stad toch ook wel zal missen en wij zullen er weer aan moeten wennen dat we niet meer alleen in huis wonen, dat heeft ook wel wat.
Lieve Carolien, geniet van Mallorca en tot mails.
Groeten van Toine en mij. Mieke. -
01 Juni 2005 - 11:09
Gonda:
Hoi Caro, Ik ben net weer terug uit China, een super ervaring, ongelofelijk zoals de chinezen er leven. peking gezien en geindigd in Hongkong maar terracotta leger van xian en het binnenland ook gezien. de tijd vliegt voor jou ook om op Mallorca. geniet er nog even lekker van. liefs Gonda -
05 Juni 2005 - 17:12
Tjitte En Lies:
Hallo Caroline.
Van je moeder begrepen dat je nog geen respons van ons had vernomen. SORRY!!!!!!!!! Nu dan maar; het is vandaag kl....weer, 14 graden, zijn bij Gonda en WJ op bezoek geweest en met Bengy gewandeld. Hij loopt buiten het dorp al los met ons mee, en verder gaat het ook prima met hem. Nog 2 week en dan gaan we met vakantie, waarheen? Nog geen idee, we nemen de caravan mee en dan zien we wel. Als we je verhalen lezen, hebben we het idee dat je het er goed naar de zin hebt. En in je vrije tijd ook nog es mooi weer. Helemaal top. Geniet ervan en maak je stage tot een succes. -
10 Juni 2005 - 11:14
Els:
Leuk om af en toe even te lezen hoe je je vermaakt op Majorca. Nog hartelijk dank voor je gezellig beschreven kaart. Genieten we van. Fantastisch he ieder dag mooi weer. Geniet er maar, van want hier hebben we dat niet af en toe een dag.
Succes met je studieverslagen
en het ga je heel goed.
Liefs HarmJan en Els -
18 Juni 2005 - 10:55
Jasper:
in het kader van "Jasper komt naar je toe deze zomer.."(c) : tot vanavond!! Jippie!!!!!!!!
xx