maar weer een berichtje..werd tijd
Door: Carolien Zuidema
19 Juni 2005 | Spanje, Palma de Mallorca
Eerst mijn belangrijke bezigheden maar eens vertellen, anders krijgen jullie weer zo'n verkeerde indruk van mij hier, op het party eiland, haha!
1 Mijn werk: op mijn werk is mijn oude collega vertrokken naar de receptie en hebben we een nieuw meisje wat van de receptie naar ons is gekomen. Zij werkte al 2 jaar daar en wilde wel eens wat anders. Ze is gelukkig heel aardig en ze wilde graag vrij zijn op woensdag en donderdag, dus dat betekend dat ik nu lekker elke vrijdag en zaterdag vrij ben! Echt relaxed! Ik heb er meteen al goed gebruik van gemaakt, ben met Doritt (NL stagiaire hier in het hotel) al naar de 2 belangrijkste discotheken geweest: Pacha en Tito's. Ik vond de Pacha eigenlijk leuker, zag er mooier uit en er liepen niet alleen maar van die pubers rond. De Tito's ziet er van buiten heel spectaculair uit, maar binnen valt het dan wel tegen, beetje oud en viezig.
Maar ik was bezig met de belangrijke dingen, goed, het werk op zich is dus al aardig saai, ik snap niet dat die mensen dit dag in dag uit iedere dag willen doen. Wij lossen de problemen van gasten op, maar als er geen problemen zijn, dan typ ik welkoms-brieven en print ik restaurant lijsten en spa-vouchers uit. Ik kan zo een copy-shop beginnen!!
Naast deze belangrijke taken heb ik dan nog mijn project voor school: mijn Research Proposal heb ik al opgestuurd naar school en de feedback was goed, ik was op de goede weg zeiden ze. Ik wordt gelukkig goed geholpen door school en door de marketing manager hier, ze hebben me allerlei handige tips gegeven. De marketing manager is echt heel erg kritisch, hij heeft altijd wel iets aan te merken op wat ik gemaakt heb, tot in de kleinste details! Ik voel me dan echt zo'n nono, dat ik alles fout doe. Het is natuurlijk alleen maar goed dat hij zegt wat hij ervan vindt, dan kan ik het weer aanpassen. Ik ben dus echt goed bezig.
Wat heb ik verder nog gedaan, ohja, ben dit weekend met collega's en Dorit naar een dinner-show geweest, we hadden een aanbieding gekregen ter promotie, alle hotels en toeristische organisaties in de buurt konden die avond gratis naar binnen. Het was echt heel goed, met optredens uit bekende musicals en nog shows van flamenco, river-dance en kaipuera en break-dance. We kregen er nog een lekker flesje cava en rode wijn bij, dus prima!
Gisteren ben ik met Dorit naar het strandje van Mondrago geweest (van de foto's eerder met Jasper), en het water was er nog steeds super blauw! Er waren wel wat meer mensen nu, zaterdag en het hoogseizoen begint nu natuurlijk ook al aardig..
Ik ben wel echt verantwoord aan het zonnen en zelfs met factor 18 ben ik al heel bruin geworden! Ik geloofde daar nooit zo in, als je je insmeert dat je dan nog bruin wordt (dat doe ik dan ook nooit, dus word ik eerst altijd rood) maar het is wel echt zo, en je huid droogt er ook niet zo van uit. Het lullige is dat Dorit hier al een paar maanden langer zit en naast haar ben ik nog steeds een echte bleekscheet!
Gisteravond heb ik Jasper opgehaald van het vliegveld, hij kwam om 21.00 aan en toen zijn we nog gezellig uit eten geweest, een terrasje aan de zee, met lekker spaans eten en een flesje cava! Hij heeft ook allemaal leuke tijdschriften meegenomen, heb ik weer wat te lezen op het strand. Vandaag moet hij zich een dagje alleen vermaken, want ik moet helaas gewoon werken. Het nieuwe meisje kan nog niet alleen werken en mijn chef is vandaag vrij, dus kon ik niet ook nog weg. Jammer, maar beter zo, dan helemaal niet.
Ik ga vandaag een uurtje eerder naar huis, heb ik afgesproken met het nieuwe meisje. Morgen moet ik ook weer werken, maar dan komt Jasper mee naar Marriott en gaat ie lekker hier naar de Spa en bij het zwembad liggen. 's Middags kunnen we dan samen gaan lunchen hier in het restaurant en dan moet hij 's avonds weer weg. De volgende dag komt mijn vader dan aan, het bezoek lost elkaar af, want de week na mijn vader komen Yf en Lilian een weekje, daarna komt Mathilde uit Frankrijk, dan komt Jasper nog vakantie houden met zijn zusje voor 2 weken, en als afsluiting komen mijn ouders nog en met hen ga ik weer terug. Druk druk druk! Ik moet tussendoor nog werken en mijn project maken, dus hoe ik dat ga doen weet ik nog niet!
Ik ga nu maar eens beginnen, maar heb niet veel te doen op zondag.
Ik wens jullie veel succes met werk, studeren en vakantie, en tot mails!!!
Kus, Carolien
20 Juni 2005 - 06:43
Sietze:
Hallo Caroline. Tjonge, jonge, wat heb jij het druk zeg.En dan is Jasper er ook nog. Ik lees in ieder geval ook dat je in Palma lekker kunt eten e.d.dat de zon schijnt en dat je deze week een paar dagen vrij hebt. Ik verheug me erg om naar Palma te komen. Vandaag nog een beetje met het water werken (nog duimen voor Yvonne haar powerpoint examen vandaag)en dan vanavond nog wat klusjes doen. Kleine koffer pakkken voor mijn eigen spullen en een hele grote koffer met al die spullen die ik nog voor jou mee moet nemen.Ik vertrek morgen om en nabij de middag naar Hannover en ben dan voor zover ik het uit mijn hoofd weet om ca 20.00 uur in Palma.De eaxte tijden hoor je nog wel. Zet het bier maar alvast koud en daarna heb ik wel zin in tapas.Tot morgen. Liefs papa -
20 Juni 2005 - 21:08
Mieke.:
Hallo lieve Carolien.
Dit is het tweede berichtje aan jou, ik had er al een bijna klaar en ga even naar een vorig bericht van je en het is weg, dus nu nog een keer.
Ik merk aan de reakties die je krijgt dat iedereen een beetje spot met het feit dat je het druk hebt, dat je op een feesteiland werkt wil nog niet zeggen dat werken dan ook een feest is, als ik lees wat je allemaal nog voor school moet doen, dat is niet mis. Je hebt eigenlijk geen tijd om al die mensen die op bezoek komen bezig te houden! Ook wij gaan dit jaar naar Spanje op vakantie, richting Valencia. We hebben er wel zin in, al lijkt het voor mijn gevoel nog erg ver weg. Of we ook in Valencia komen is nog de vraag, we hebben altijd wel een doel, maar lang niet altijd komen we er ook aam, vaak blijven we ergens halverwege steken, maar dat maakt niet uit, het is vakantie. We gaan rond 1 juli weg en dat is al gauw.
Wat is eigenlijk de Spa in jouw hotel, ik denk dan aan spa blauw en spa rood, maar dat zal wel niet.
Het is al laat en ik ga stoppen. Veel groetjes en tot mails. Mieke