pfff, auto´s...
Door: Carolien Zuidema
20 April 2005 | Spanje, Palma de Mallorca
Nu kwam mijn andere huisgenootje met het idee om een auto van een vriendin van haar te huren, voor de helft van waarvoor ik nu huur, dus dat zou ook nog kunnen, even kijken hoe ze dat in gedachten had, maar het klinkt goed.
Ik ga nu even naar de stad, want ik moet een handdoek kopen. Ik had er 2 meegenomen maar nu heb ik er helaas nog maar een, dus dat is niet zo handig. Ik had de een deze week gewassen en in de droger gedaan, niet wetende dat die het niet doet, en toen had mijn huisgenootje mijn was er weer uitgehaald en voor me opgehangen, wat natuurlijk heel aardig was. Het waaide ie dag alleen zo hard hier (helemaal op 9-hoog), dat mijn handdoek nu beneden op een dakje ligt...
Ze wilde meteen een nieuwe gaan halen voor me, maar ze heeft al heel weinig geld, en dat vond ik dan zo lullig, dus wilde ik niet. Daarbij eet ik al bijna iedere dag met haar mee, en daar wil ze ook niks voor hebben.
Nou je ziet, er gebeuren hier allerlei spannende dingen, haha, en de zon schijnt nog! Daar ga ik nu snel buiten van genieten!
Tot snel, xx Carolien
20 April 2005 - 13:39
Jannie:
Hei Caro,
waarom koop je niet gewoon een fiets, net als ik, hihihi??!!!! Ach ja, ik denk dat op Mallorca een autootke wel handiger is!! Hoop dat je voor een beetje goede prijs er een kunt huren of kopen!!
Hoe is het op je werk? Wordt al interessanter??
Veel succes en plezier met je mama natuurlijk!!!
Dikke kus Jannie -
20 April 2005 - 15:16
Papa:
Geweldig dat je het weiland met auto's al gevonden hebt na 2x vragen.
Lijkt een goed idee om een auto van de vriendin te huren. Hebben jullie daar een wasdroger nodig, het is toch meestal mooi weer. Veel succes met alles.
papa -
20 April 2005 - 16:37
Mieke En Toine:
Hoi lieve Carolien.
Eindelijk heb ik na heel wat keren proberen je site gevonden. het lukte alsmaar niet, terwijl naar Jannie het meteen ging. Nu heb ik me opgegeven dat ik een melding krijg als je een nieuw bericht hebt, dan kan ik dat op internet aanklikken en krijg ik je meteen.Ook de foto's van je appartement heb ik gezien. Leuk woon je daar! Is je kamer groot, of valt dat wel mee? Je hebt in ieder geval wel een grote en gezellige gemeenschappelijke kamer.Vanuit je balkonfoto's valt me wel op dat er veel grote en hoge huizen staan, het zal wel erg touristisch zijn, denk ik.
Ben je al wat gewend aan het hotel en het werk?
Ik moet voor het eten gaan zorgen en wens je veel sukses en zal regelmatig wat van me laten horen.
Groetjes Miek, en van Toine natuurlijk ook. -
20 April 2005 - 19:00
Gerlof:
ik heb ook nog wel een auto voor je in de aanbieding, alhoewel hier ook niks meer van over is. Gaat weer beter met ons hoor! Geniet van je vrije dag,
Groeten Gerlof -
21 April 2005 - 07:59
Nel Zuidema:
Hee Caro,
Ik heb in de koffer met jouw spullen die ik volgende week mee moet nemen nog wel een klein plekje vrij voor een paar handdoeken. Dus het is al korte broekenweer op Mallorca? Handig om te weten. Goed idee van Jannie....een fiets!
Liefs, mam -
21 April 2005 - 14:49
Yvonne:
He Caro.
Wat een leuk verhaal van je en als ik het lees heb ik al zin om met lilian in juni langs te komen. Wel een goed idee van Janine om een fiets te kopen, maar een auto is altijd handiger en sneller lijkt mij. Stage bij Noorderzijlest is bijna rond en het ponykamp was geweldig alleen woensdag regen gehad en voor de rest alleen maar mooi weer.
Veel succes met werken en nog veel plezier met je vrije dag.
Liefs en een dikke kus. Yf -
26 April 2005 - 13:10
Els De J.:
Caro wat leuk, ik heb genoten van de mooie foto's.
Geniet van deze periode. Leuk dat mama bij je komt.
Samen genieten Liefs HJ en E